top of page
  • Writer's pictureAnja@LbZ

OOTD: ORGANIZED



Ker sem velika ljubiteljica rokovnikov in beležk, sem bila izredno navdušena, ko sem od prijatelja v dar dobila lično zapakiran paketek, v katerem se je skrival čudovit blokec znamke Organized, ki jo ustvarja mlad slovenski designer Matic Benet.

Design blokca je minimalističen prikaz zemljevida sveta, črn print na belem ozadju, ki me je že ob prvem pogledu osvojil in mi ustvaril skomine po raziskovanju novih kotičkov. Prav odličen je za načrtovanje prihodnjih potovanj in zapisovanje vtisov o le teh.



Matica sem imela priložnost tudi sama spoznati in o svojih designih pravi, da želi ustvariti znamko, ki bo enotna, prepoznavna in atraktivna, v kateri se bo uporabnik počutil kot doma, ter da ima v glavi že ogromno novih idej, ki jih želi realizirati.


Še podatki o blokcu (povzeto po @organized.si na Instagramu):

Zunanjost: trde platnice, spiralna vezava, 15x15cm

Notranjost : 50 strani; Na papirju so v rastru 1cm majhni trikotniki, ko omogočajo pisanje v vseh smereh ali možnost skiciranja. Je hkrati brezčrtni, črtast in karirast blokec v enem, ki vam daje veliko svobode in hkrati usmerja zapisovanje.



Za več izdelkov (beležka Pack this za vse popotnike, planer WTF should I do?, majice, lesene hiške s citati...) si poglejte Instagram, izdelke lahko kupite tudi v trgovini Židana marela v Kranjski Gori, dosegljivi so tudi na www.slovenskeustvarjalke.si.


Podpirajmo domače:

Slovenske ustvarjalke: https://www.slovenskeustvarjalke.si/organized


Do naslednjič,

Anja


Na fotografijah nosim: majica - thrifted; hlače - Primark; čevlji - Dr. Martens; jakna - H&M

Lokacija: Špica, LJ

Avtor fotografij: Uroš S. Abram (spletna stran; Instagram @urosabramphotography)

bottom of page