top of page
  • Writer's pictureAnja@LbZ

NAJLJUBŠE KREACIJE IZ LJUBLJANSKEGA TEDNA MODE #LJFW


Pike, lahke plapotajoče tkanine, pomladanske pastelne barve, tudi nekaj kraljevsko modre in retro pridiha, so motivi, ki so letos posebej zaznamovali ljubljanski teden mode, na katerega sem se odpravila s povabilom PR ekipe The Slovenia.


Očinstvo na LJFW

Od eventa je že več kot teden dni, jaz pa sem v tem času izbrala nekaj kreacij, ki so se mi v treh dneh LJFW najbolj vtisnile v spomin.


1. DAN

Prvi dan tedna mode so otvorili študenti NTFja, nato pa so jim sledile kreacije Loré, Patricia Pie, Becha design, Renata Bedene, Sentiments in Petja Zorec. Sledil je dogodek Fashion Scout SEE, kjer so izbirali designerja, ki se bo predstavil na tednu mode v Londonu - zmagala je srbska oblikovalka Gala Borović.


Zanimiv koncept študentov NTFja - dodatki iz kartona

Loré



Patricia Pie


Becha design


Renata Bedene


Sentiments


Petja Zorec



2. DAN

Drugi dan so se na LJFW predstavili Tanja Uvera, Barbara Vrbančič, Cybex by Baby Center, Nika Tom, Mass, Mateyaneira, Made in Anselma, Sanija Reja Aske, Julia Kaja Hrovat in Nikola Petrovski.


Barbara Vrbančič


kreacija Nika Tom

Mateyaneira


kreacija oblikovalke Sanije Reje Aske

Julia Kaja Hrovat


3. DAN

Tretji dan smo lahko na modni pisti spremljali kreacije Things I miss, PriK, Svetlane Jaćović, Joseph Ribkoff (o njihovi modni reviji bom pisala v posebni objavi), Profound Apparel, S.Oliver in Comma, Ponorelii, Jone Bednjanec, Zia Budapest, Janje Videc in Cha.Rak.Ter


Things I miss


PRiK


Svetlana Jaćović



Profound apparel


S.Oliver in Comma


Ponorelii


Zia Budapest



Janja Videc



kreacija Cha.Rak.Ter

Čestitke, če ste se prebili do konca :D

Avtor fotografij je Uroš S. Abram, ki deluje pod imenom slikaj.se.

bottom of page